Kimen Til Vekst har investert i seks bedrifter. Bedriftene er ulike. Investeringene i disse selskapene er gjennomført mellom 2012 og 2019. 

Når Kimen Til Vekst har investert i et selskap ønsker vi normalt også å være representert i selskapets styre. Vi bidrar med kompetanse på selskapsutvikling og administrativ drift. Normalt bidrar Kimen Til Vekst med rundt 50 timer i året for hver av våre porteføljebedrifter. Dette gjøres uten vederlag for bruk av timer. 

Outtt
Outtt

Outtt AS er lokalisert i Vang og Oslo. Selskapet søker å utvikle markedets beste nettsider for turister som søker informasjon om feriemål i Norge. 

Lenke til Outtt

92A759f3 A6f4 45E4 9Eea 52Fd5648fcd9 9
BAD NORWEGIAN

Bad Norwegian AS leverer kosmetikk og hudpleieprodukter for menn. Dette er eksklusive produkter som lages med rene ingredienser. Selskapet er opprinnelig fra Gol, men har nå kontorer i Karl Johans Gate 8. Selskapet har en stor del av sin omsetning fra salg i Tax Free butikker. 

Lenke til Bad Norwegian

Lydfarge
Lydfarge

Lydfarge AS utvikler og formidler et system for å hjelpe barn og unge med lesevansker. Selskapet er lokalisert på Torpomoen. 

Lenke til Lydfarge

Reinttre
Reint Tre Norge

Reint Tre Norge AS ligger langs E16 midt i Aurdal sentrum. Se etter den store stolen! Selskapet leverer møbelserier om kan brukes inne og ute. Selskapet kan tette tømmerhytter med trekk og sprekkdannelser. 

Lenke til Reint Tre

190820 Skørn Logo
Skørn

Skørn AS håndbygger sykler til kunder som ønsker kvalitet. Selskapet har designet en egen serie med elektriske sykler. Skørn AS ble startet av Monique og Wubbon Boiten på gården Skørn i Vestre Slidre. De har nå butikk i Fagernes sentrum. 

Lenke til Skørn

IMG 2922(Edited)
Stølsvidda

Stølsvidda AS leverer lokalprodusert mat fra Valdres. Selskapet er spesielt kjent for produktene fra sine frittgående fjellgriser. Selskapet har et stort produksjonsanlegg for kjøtt. Dette er lokalisert i Fagernes. I tillegg har de et modningslokale for skinke på fjellet. 

Lenke til Stølsvidda