Kimen Til Vekst har tidligere investert i ulike lokale bedrifter. Investeringene i disse selskapene er gjennomført mellom 2012 og 2019. 

Kimen Til Vekst arbeider nå bredere mot mange bedrifter i Hallingdal og Valdres i utvalgte kompetanseprogrammer. Kimen Til Vekst investerer ikke i aksjer eller deltar som eier i bedrifter. 

Outtt
Outtt

Outtt AS er lokalisert i Vang og Oslo. Kimen Til Vekst har i flere år vært medeier i selskapet, og har bidratt med styrekompetanse og kapital. Outtt AS har utviklet noen av markedets beste nettsider for turister som søker informasjon om feriemål i Norge.
Selskapet ble høsten 2020 solgt videre til Outdoor Active. De norske ansatte fulgte med videre inn i det overtakende selskap. Vi ønsker de lykke til videre. 

https://outtt.com/no/outdoor-active

92A759f3 A6f4 45E4 9Eea 52Fd5648fcd9 9
BAD NORWEGIAN

Bad Norwegian AS leverer kosmetikk og hudpleieprodukter for menn. Dette er eksklusive produkter som lages med rene ingredienser. Selskapet er opprinnelig fra Gol. Selskapet har en stor del av sin omsetning fra salg i Tax Free butikker. 

Lenke til Bad Norwegian

Reinttre
Reint Tre Norge

Reint Tre Norge AS ligger langs E16 midt i Aurdal sentrum. Se etter den store stolen! Selskapet leverer møbelserier om kan brukes inne og ute. Selskapet kan tette tømmerhytter med trekk og sprekkdannelser. 

Lenke til Reint Tre

190820 Skørn Logo
Skørn

Skørn AS håndbygger sykler til kunder som ønsker kvalitet. Selskapet har designet en egen serie med elektriske sykler. Skørn AS ble startet av Monique og Wubbon Boiten på gården Skørn i Vestre Slidre. De har verksted og utsalg på gården Skørn i Vestre Slidre. 

Lenke til Skørn